2013. március 21., csütörtök

24. Rész - There's Nothing More Than Empty 2/2

Mosolyt!
 Kicsit késtem, de csak arra vártam, hogy kapjak visszajelzéseket, amiket hiába vártam... Az előző résszel nagyon sokat dolgoztam, és reménykedtem, hogy jó lett, de úgy látszik nem, mivel 3 komi és 8 pipa jött összesen. ( ezt is nagyon nagyon köszönöm szépen ) Lehet, hogy nagyok az elvárásaim, de ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy régebben még 9 (!) komit, és 18-19 (!) pipát kaptam. Ha valami nem jó szóljatok!! Ahhoz, hogy gyorsan megtudjam írni a részeket kell, hogy legyen egy kis késztetés, hogy tudjam várnak rá. Na ennyit erről :) 
Ez egy kis befejező... megkavartam rendesen a dolgokat, mind ezzel a cserélgetéssel, mind a kapcsolatokkal:) remélem elnyeri a tetszéseteket! :) ( elég rövidke, de ez csak egy kis felecske)
Következő részt, azaz 26.-at most csak akkor hozok, ha összejön, 7 komi! 
 Jó olvasást! :)





Harry
Folyamatába háromszor találkozik a tekintetem Hel-ével, aki, mintha tagadná szótlanul elkapja a szemét rólam és tovább turkál a tányérjában. Széles vigyor kúszik a számra, és próbálom leplezni a nevetséges viselkedésemet, de nem hiába hívják a barátok barátoknak. Zayn felém fordítja a fejét és amolyan „itt meg mi folyik?” fejjel zaklat, én pedig csak megrázom göndör tincseim és kérlelő pillantással próbálom elterelni a figyelmét.
 
-          Érdekesek vagytok – nevet fel tudálékosan, én pedig a koktélom kavargatva, rázkódó vállal nézegetem a sárgás löttyöt, aminek a citrom íz helyett savanyú dinnye íze van.
-          Nem szeretnék holnap hazamenni – biggyeszti le Hilary az ajkait és kétségbeesetten pillant Zayn felé.
 
-          Itt is maradhatsz – kacsintok rá. Két elismerő kuncogást is kapok. Egyet szemből és egyet a jobb oldallomról, de sajnos a pozitív visszajelzéseket egy negatív szemöldökemelgetés ostromolja, ami tökéletesen belém fojtotta a kitörni készülő kacajom. Talán jobb is, hogy nem nevettem el magam, mivel Hilary nem túl kedvesen szorongatta a poharát, amiben a zöld üdítője hadat üzent felém.
A közös vacsora után, ami nekünk Zayn-el egy-egy hatalmas pizza-ból állt, a lányoknak meg vagy hat koktélból fejenként, jóllakottan és saját megítélésem szerint kissé pocakosan indultunk a szállás fel, hogy az ’ utolsó éjszaka ’ mellé is pipát tegyünk.

Hilary és Zayn ujjal mutogatva felénk és gonosz grimaszok kíséretében vonultak be a saját kényelmes NAGY lakosztályukba, mi pedig Helena-val a nyakunk húzogatva vettük az irányt a mi KIS lyukacskánk felé.
-          Azt hiszem jobb, ha most tisztázom veled, hogy én alszom az ágyban – nyitotta ki a kulccsal az ajtót Hel, és diadalittasan vette tudomásul, hogy nem válaszolok. Hah! A kis naiv még nincs tisztában az eszközeimmel. Vigyorogva léptem be Helena után a szobába, és egyenesen az ágy felé iramodtam. Magbiztosságom az egeket csapkodta, mivel teljesen biztos voltam benne, hogy nem gondol arra az eshetőségre, hogy én nem értek egyet az ötletével.
-          Ne merészeld – szólt lazán utánam. Szemeim elkerekedtek és hirtelen megtoppantam az ágy széle előtt. Lassacskán megfordultam és az üres ajtót bámulva kiáltottam ki:
-          Miért?
-          Vagy tudod, mit? Inkább nyugodtan! Szeretném látni az arcod, amikor belefekszel – tisztán halottam, hogy nevetett a mondata végén. Kezemmel széthúztam az ágyneműt, kerestem valamit, amiről azt hittem, hogy ott van de nem találtam semmit, még a párnák alatt sem. Kicsit félve de azért bátornak tűnően lehajoltam és mélyeket szippantva az ágyneműbe, kerestem valami rendelleneset. Jó darabig elszórakoztam ezzel, arra nem is figyelve, hogy Helena nem szólt nekem, nem nevetett fel és még csak látni sem láttam. Morfondírozva ácsorogtam az ágy előtt és próbáltam rájönni a trükkre. Hirtelen egy szőke hajzuhatag haladt el mellettem és mire észbe kaptam már az ágyból mosolygott rám… Pizsamában.
-          Most komolyan? – kérdeztem hüledezve. Kezeim a fejemre tettem és az égő egomat próbáltam lehűteni.
-          Hiszékeny vagy – nevetett még mindig. Magára kapta a takaróját és horkolást imitálva befordult a fal felé. Becsuktam a szemem és apró mosoly kúszott az arcomra.

Próbáltam elfogadni a veszteségem, de nem állok túl jól az érzelmek rendezésével, és a kanapéval sem. Kemény, de puha is, koszos, de tiszta is, kényelmetlen, de…. nem erre nincs de! Megtestesített mindent, amit nem szeretek az alvóhelyen. Hajnali fél négyig forgolódtam és szitkozódtam. mint egy cenzúra nélküli rap számban. Annyira felidegesítettem magamat, hogy gondolkodás nélkül cselekedtem. A gyengém az alvás…
-          Menj arrébb! – dörmögtem az alvó szöszire, aki a várt reakciótól eltérően kinyitotta a szemeit és megértően húzódott arrébb.
-          A bosszúm teljes – köhintett egyet, majd a nyakáig betakarózott ezzel a mellkasomra húzva a közös takarónk.
-          Bosszú?
-          Én is aludtam a kanapén, mert te elfoglaltad a francia ágyat – dörgölte az orrom alá. Nem tudtam belekötni mivel teljesen igaza volt. De nekem is amiért ott aludtam, mivel magamnak akartam önző módon jót.
-          Styles! Ha megtehetnéd, melyik emlékedet felejtenéd el? – kérdezte csendesen és … és kedvesen.
 
 Szemöldököm összeráncoltam, és gondolkodóan beletúrtam a hajamba. Bár tudtam. hogy ő komolyan kérdezi tőlem, és mivel lányból van, most kezd aranyutat keresni a lelkizés kis világába én nem akartam belemenni a játékába. Gyorsan átgondoltam, a tettem, amit nemsokára véghez is viszek, majd egy rosszfiús mosollyal bele is vágtam. A kezem a derekára illesztettem és gyengéden, de annál gyorsabban magam felé fordítottam. Ilyenkor már tudtam, hogy kapcsol az agya, de még nem tud cselekedni. Kicsit megemelkedtem, így Helenat, kissé magam alá vontam. Kezei a mellkasomon landoltak, de nem toltak el, csak belemarkoltam a trikómba. Felkönyököltem a fejem mellé, így jobb kezemmel a nyaka alá tettem a kezem és óvatosan megemeltem a fejét. A haja csiklandozta a karomat, ami mosolyt csalt az arcomra, majd beteljesítettem a feladatom. Szenvedélyesen kutattam a sötétben az ajkai után, és bármennyire is szerettem volna kellemes puszit nyomni az ajakira nem tudtam magamnak parancsolni. Kényszerítettem, hogy nyissa szét a száját, hogy el tudjam mélyíteni a csókot. Nem ellenkezett, de nem is éreztem, hogy benne lenne. Apró keze a csípőjén lévő kezemre csúszott és bátortalanul feljebb húzta azt. Teljesen ledöbbentem a tettén, és hirtelen nem tudtam mit higgyek. Benne volt, pedig azt hittem én vagyok az első számú ember, akit akasztófára küldene. Kezem a meztelen hasán pihent, és a szám az övét falta. Teljesen elfelejtettem, hogy fáradt vagyok, nyűgös, és minden bajom van. A jó érzés a hatalmába kerített és nem engedett még levegőt sem venni. Tudtam, hogyha elengedem az ajkait nem enged még egyszer visszatérni hozzájuk, így vadul élveztem minden egyes pillanatot, amit megengedett.
 
-          H-Harry – szuszogta csendesen, majd kissé eltolt magától. Kipirosodott a szája, én pedig vigyorogva néztem, hiszen tudtam, hogy miattam olyanok. – Nem k-kapok levegőt.
-          Vegyél – kacsintottam rá, és próbáltam leplezni, hogy én is áldom és szidom is egyszerre az eget, amiért levegőhöz jutok. – Na?- kérdeztem türelmetlenül. Elmosolyodott, de a szemei szigorúak voltak.
-          Nem! És most úgy érzem, hogy fel kéne, hogy pofozzalak, de nem – megint csak elvigyorodott – Tudod, most utállak, de el kell ismernem, hogy Taylor hazudott.
-          Mi? Swift? – kérdeztem szórakozottan.
-          Igen, nem csókolsz úgy, mint egy csiga – nevetett fel. Rázkódó vállal támaszkodtam még fölötte, és együtt nevettünk. Taylor egyszer, talán bosszúból, talán mert ő valóban úgy gondolja, azt nyilatkozta a szakításunk után, hogy úgy csókolok, mint egy csiga, nos kinek, hogy. De én okosabb leszek és csak magamban megjegyzem, hogy Taylor-nál még a csiga is jobban csókol, Helena pedig végképp.

Nem feszegettük a témát, sőt Helena úgy tett, mintha meg sem történt volna. Befordult és valószínűleg el is aludt. Reggel komoran köszöntött és csipkelődősen viselkedett velem egészen addig, ameddig a reptéren el nem váltak az útjaink. De esküszöm, hogy megtöröm a jeget, hiszen ha már egyszer sikerült, másodsor is fog!   

14 megjegyzés:

  1. xDDDD Tayloros részen szakadtam xDDDDDDDD Le a kalappal ;) Gyorsan jöjjön össze az a 7 komi mert kell a kövi rész *-* :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Mirtill Rigó! :)

      Most figyeltem meg, hogy milyen különleges neved van:) nagyon tetszik!
      Örülök, hogy tetszett! Ma már hozom a következő részt! :)

      Ölel: JuliaBoo

      Törlés
  2. Ne szomorkodj a kevés komizós maitt. Igen, igen én is elfelejtettem, de ígérem, hogy innnentől gondosan lecsekkolom minden egyes új történet után, hogy meg volt-e a kommentem:D
    Tényleg siess, mert most már engem is nagyon érdekel, hogy mi lesz ebből a Helena-Harry párosból!
    xxx - második komizó, yeah!:D Következő alkalommal meg szerzem az első helyet:')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Alice♥! :)

      Nagyon szépen köszönöm! :) tényleg! és a pozitivítást is! :)

      Ölel: JuliaBoo

      Törlés
  3. wow most ezek az események meg leptek de nagyon tetszenek és gyors a kövit :D xx
    Ui: ne szomorkodj asszem én az előző résznél is kommiztam és a Tayloros rész hát az nagy volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elizabet Tóth Enikő! :)

      Örülök, hogy tetszik ez a Taylor-os részecske is:) köszönöm, hogy írtál! :)

      Ölel: JuliaBoo

      Törlés
  4. Az én komimra minden résznél számíthatsz!!! Imádom! Hel és Harry <3
    Ez a Tylor Swift-es rész tényleg tök jóóóóó!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bernadett Túri! :)

      Örülök, hogy megtaláltál facebook-on, nagyon örültem ám neki! :) Nem sokára hozom az újat :)

      Ölel: JuliaBoo

      Törlés
  5. ÁHhhh..XDD ez tök jó volt, csak úgy mellékesen megjegyezném Taylor-os részen szakadtamXD
    nagyon örültem mikor leesett(mert nem eset le egyből:PXd)hogy ez a rész lenne Harry és Hel közös éjszakája
    nagyon tetszett főleg itt a vége,meg az is mikor Hel átverte Harry-t tudtam hogy átveri ,a kis naiv XD.
    Harry-nek meg szurkolok,remélem sikerül megtörnie Hel-t.És mondtam már ne tessék szomorkodni a kommentek száma miatt biztos csak lusták vagy mit tudom én, a lényeg hogy én/mi írunk,szóval tessék mosolyogni ezerrel:))))Ez már úgy is az 5. komment az a kettő meg se perc alatt meg lesz..Várom a folytatást!!:)
    xoxoKriszta
    Ui.:bocs hogy most nem regéltem de péntek van nézd el nekem:)XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Kriszta! :)

      Próbálok valami újat belevinni a történetbe, hát úgy látom most ez sikerült (köszönöm Taylor) :)
      Elképesztő, hogy csak egy kicsit szólok, és mennyi visszajelzést kapok:)

      Ölel: JuliaBoo

      Törlés
  6. Halihó! (Vagy a te szavaiddal élve Mosolyt! :D)
    Bizonyosan állítom, hogy még nem írtam neked, valószínűleg még csak a nevemmel se találkozhattál eddig, de ez számodra csak jót jelent, hiszen nem gyakran mutatkozom meg egy általam olvasott blognál, csak ha valóban nagyon tetszik. Hát itt vagyok, szóval valóban nagyon tetszik a blogod! :D
    Szerintem nagyon jól írsz, de valószínűleg nem én vagyok az első és egyben az utolsó aki ezt mondja. Ez a rész pedig NAGYON tetszett, szeretem a Helenáék párosát. Viszont még mindig Hilary és Zayn az, akik továbbra is a kedvenceim maradtak, mert szépen felépítetted őket, habár az elejét én is egy kicsit gyorsnak találtam az eseményeket nézve, de fokozatosan javultál, és jó, ha egy író tud javul. Ez csak jelzi, hogy tényleg van benned tehetség, ha képes vagy a fejlődésre. :)
    Úgy tűnik én vagyok avagy leszek a hatodik kommentelő, szóval remélem még valaki túllép a lustaságán és segít a közös célunkban: az új fejezet érkezésében! :)

    Huntress

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Huntress! :)

      Igen, ahogy most visszanéztem tényleg elkapkodtam az elejét, de a hibáiból tanul az ember (vagyis remélem) :)
      Nagy megtiszteltetés, hogy "megmutatkozol" ezen a blogon, köszönöm! :)

      ölel: JuliaBoo

      Törlés
  7. Szia:)
    Újra itt vagyok egy kommenttel.Nagyon sajnálom,hogy az előző részeknél nem kommenteltem,de nincs sok időm.De most itt vagyok és írok:)
    Először is:Gyönyörűen fogalmazol.Minden olyan precízen és szépen van megírva.
    Másodszor:Imádom a történeted.Nagyon kevés ember van,aki így tud írni.A sztori esemény és érzelemdús.Az érzelmeket kitűnően át tudod adni.Élvezettel olvasom minden részét és bevallom van,amikor azon gondolkozom,hogy szerintem,hogyan fogod folytatni vagy,hogy én hogyan folytatnám:)Mint,ahogyan az előttem író is említette az írásod a történet eleje óta szerintem is fejlődött.
    Harmadszor:Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok már Harryre és Helre.Nekem olyan furcsa ez a kapcsolat köztük.Nemtudom miért,de olyan érdekes az,hogy utállak,de mégis szeretlek.Egyáltalán nem erre számítottam azs utolsó éjszakájuknál,de kellemeset csalódtam.Niallt és Amyt is imádom.Remélem nem történik semmi komoly baj Amyvel,mert akkor nemtudom mit teszek...Nem hagyhatom ki Zaynéket sem.Megint itt van a hapsi.Borzasztó egy alak.Engem a hideg rázna tőle,ha találkoznánk.Hilary ugye majd elmondja Zaynnek ezt az egészet?Ugye?Nagyon szeretném:))
    Még egy dolog van.Amit igazán értékelek még a történetben az az,hogy nem egy sima alapsztori.Nem olyan,hogy találkoznak,első látásra szerelem,majd másnap összejönnek stb...Bírom azt is,hogy mindenkinek másmilyen a magánélete.Meg kell küzdeniük bizonyos dolgokért.

    Ui:Jelentem és voltam a 7. kommentelő,szóval várjuk a következő részt:))

    Viki.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Viki Kovi! :)

      Én fogalmazok jól? Amikor a kommented végére értem, el sem hittem, hogy ezt én kaptam! Köszönöm, hogy ilyen szépen írtál, hogy ilyen szépeket "mondtál":) elképesztő, én is ugyan így látom a dolgokat:)
      Hozom is az új részt! :)

      Ölel: JuliaBoo

      Törlés